Farväl Gotland - på återseende

Så var Almedalsveckan över för denna gång. Trots att vi befinner oss mitt emellan två val har aktiviteten i Visby varit överraskande hög. Partiernas utspel har förvisso varit förutsägbara och jämförelsevis få. Något annat var inte att vänta.

För den som är intresserad av samhällsfrågor är Almedalsveckan ett oerhört väldukat smörgåsbord. Det vore uppfriskande om fler personer, som inte är politiker, lobbyister eller ansvariga tjänstemän, deltog.

Alla politiska rörelser är närvarande under Almedalsveckan. Det är underhållande att ta del av politik och företrädare man sällan stöter på i vardagen.

Samtidigt inser man hur skönt det är att slippa en del av dem. Ta bara Sverigedemokraterna som dess bättre inte finns representerade i Solna. Min uppfattning är att deras idéer, som de försökte marknadsföra i Almedalen, är helt sjuka. Det finns anledning att återkomma till det i ett senare inlägg.

Nu bär det av till sundets pärla, Helsingborg. Redan nu ska jag dock boka resa och boende inför nästa års politikervecka i Almedalen. Då kommer den politiska temperaturen att stiga ytterligare. Farväl Gotland och på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0