Framsynt moderat integrations och miljöpolitik

Ikväll genomförde moderaterna i Solna ett seminarium om integration och miljö. Föredragshållare var ordföranden i socialnämnden respektive kompetensnämnden Arion Chryssafis och ordföranden i miljö- och hälsoskyddsnämnden Pehr Granfalk.

Integration i Solna handlar först och främst om att invandrare ska få egen försörjning. Mer än var femte solnabo är utrikes född. Det är en rikedom. Genom en målinriktad arbetslinje har Solna en arbetslöshet bland de utrikesfödda som ligger på cirka 2,5 procent.

Solna har lyft miljöfrågan från politiskt korrekt babbel till ett framsynt resultatinriktat arbete som går hand i hand med tillväxt. En god ekonomisk utvecklig är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra verkningsfulla miljöåtgärder. Numera arbetar Solna stad och det lokala näringslivet gemensamt för en bättre miljö.

Bilderna: Pehr Granfalk och Eva Klingström

Kommentarer
Postat av: avfukta vind och krypgrund!

Vad roligt med 2,5% i arbetslöshet. Har ni visat upp hur det åstadkommits?

2008-11-18 @ 20:56:16
URL: http://www.trygghetsvakten.se
Postat av: Henrik

Absolut. Det handlar om sund borgerlig politik. Att vi jämt och ständigt blir utsedda till företagsvänligaste kommunen är ett exempel. Har man en bra politik för de som skapar jobb kommer man långt.

2008-11-18 @ 21:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0