Kommunalrådsgrupp i Järfälla

Idag träffas länets moderata kommunalråd i Järfälla. På dagordningen avhandlas allt från EU:s vattendirektiv till färdtjänstfrågor. Värdkommunen Järfälla har sedan valet 2006 borgerlig majoritet. Det märks bland annat genom att skatten sänkts tre år i rad.

Träffarna med kommunalråden genomförs varannan månad och förläggs till olika ställen i länet. Dagens möte är på Görvelns slott som uppfördes under 1600-talet.

Dagens kommunalrådsgrupp är den sista för oppositionsrådet i Sigtuna, Lars-Göran Sörqvist, som jag efterträder vid årsskiftet. Han har varit ledare för moderaterna i Sigtuna sedan valet 2006. Före detta har han varit engagerad i näringslivet inom allt från salt och stål till energi och pellets.

Lars-Göran kommer fortsätta att vara engagerad för moderaterna i Sigtuna. Det är en stor utmaning att ta ledning över oppositionsarbetet i en ny kommun. Det känns därför tryggt att ha honom vid min sida framöver.

Kommentarer
Postat av: Malin

Passa på att fråga Järfällas kommunalråd varför de inte inför vårdnadsbidrag, vilket de var överens om i den regeringsförklaring de arbetade fram efter valet! En god ledare står för sitt ord!

Tacka vet jag Solna - där har vi nu valfrihet för familjerna!

2008-12-05 @ 12:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0