Moderaterna i Råsunda

image32Moderaterna i Råsunda genomförde på måndagskvällen sitt årsmöte. Den sittande styrelsen, med ordförande Per Stockhaus i spetsen, fick förnyat förtroende. För andra året i rad fick jag det ärofyllda uppdraget att tala. Temat var inte oväntat skolpolitik i Solna. Jag berättade om hur förskolan och skolan i Solna ser ut idag och den politik majoriteten har för framtiden. Deltagarna bidrog med en hel del frågor och synpunkter. Därmed blev kvällen mycket givande.

Bli medlem i moderaterna
Moderata Samlingspartiets ideologi en förening av konservativ samhällssyn och liberala idéer. Det som präglar partiets ideologiska syn är behovet av kontinuitet, visionen om det öppna samhället och den enskilda människans valfrihet. Det är partiets medlemmar som förvaltar, förädlar och förnyar detta idéarv. Moderaterna i Solna är en förening med cirka 800 medlemmar. Föreningen är indelad i fyra sektioner, varav Råsunda är en, som har till uppgift att bevaka lokala frågor och arrangera aktiviteter.

Delar du moderaternas grundsyn är du varmt välkommen att bli medlem. Oavsett om du endast vill vara stödjande medlem eller om du är intresserad av att arbeta för moderaterna är du varmt välkommen. Alla krafter behövs för att gemensamt utveckla Sverige och Solna. Det finns flera sätt att bli medlem:

1. Ring telefonnummer 0939-100 30 00. Medlemsavgiften på 100 kronor belastar då automatiskt din telefonräkning. Tänk på att först fråga den som betalar telefonräkningen om lov.

2. Att betala via kontokort är av tekniska skäl inte möjlig just nu. Du kan istället använda dig av vår betaltelefon eller skicka ett mail till [email protected] så skickar vi ett inbetalningskort. Du kan också sätta in 100:- på postgiro 29 59 58-3 ange då namn, adress, telefon och ev. e-postadress samt om du vill vara medlem i partiet eller MUF.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0