Avslöja den röda maffian

För en tid sedan skrev Sune Ekbåge, tidigare ordförande i Pappersindustriarbetareförbundet, i socialdemokratiska "Stockholms Tidningen" att fackets uppgift är att "Avslöja alliansen". Borde inte fackets uppgift vara att företräda medlemmarnas intressen?

Fackföreningar ska finnas som stödorganisationer till arbetstagare. Den uppgiften är dessvärre underordnad för Pappersarbetarförbundet. Den primära uppgiften idag är istället att stödja socialdemokraterna och med medlemmarnas avgifter bedriva politiska kampanjer.


LO pumpar med ena handen in åtskilliga miljoner kronor i socialdemokraternas kampanjorganisation. Med den andra handen dikterar man vilken politik som ska föras. Detta är inget annat än en gigantisk muta. Demokratiskt är det åtminstone inte. Inte undra på att en och en halv miljon svenskar inte hade ett riktigt jobb när socialdemokraterna fick lämna regeringskansliet.

Sune Ekbåge och LO kan ägna sig åt att försöka avslöja alliansen. Vad det är som ska avslöjas är oklart. Allians för Sverige bör avslöja den röda maffian!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0