På middag med statsministern

Ikväll var de moderata kommunalråden från Stockholms län inbjudna av statsminister Fredrik Reinfeldt till middag på Sagerska. Det är en fin och uppskattad gest gentemot en grupp förtroendevalda moderater som stöttat honom genom åren. I sitt tal underströk Fredrik Reinfeldt vikten av fortsatt förnyelse.

Efter det, för moderaterna, katastrofalt dåliga valet 2002 inleddes ett enormt omfattande förnyelsearbete. Politiken och budskapen moderniserades. Allians för Sverige bildades. Det arbetet initierades och drevs ytterst av Fredrik Reinfeldt. Resultatet var en fantastisk framgång i valet 2006.

Tiderna förändras och politiken måste förändras med den. Utgångspunkten måste alltid tas i människors vardag. Den borgerliga regeringen har effektivt arbetat utifrån den (före valet) redovisade planen. De flesta punkterna är klara eller påbörjade.

Nu är det dags att ta ytterligare steg för att utveckla moderaternas politik. Man vinner inga val på vad man gjort. Man vinner val på det man vill göra. Det arbetet är i full gång. En viktig anhalt på vägen Framtidskonventet som kommer hållas den 28 - 29 november.

Fredrik Reinfeldt kan räkna med att kommunalråden i länets kommuner kommer göra allt för att han ska få behålla jobbet 2010. Sverige behöver fortsatt förnyelse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0